Banner BOS

Soesterse talentenjacht

SOEST-ON-STAGE-glow2

Publieksprijs - 3 t/m 15 juni

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 20 juni

KAART-VERKOOP-glow2

Dé talentenjacht van Soest

Soest On Stage is de talentenjacht van Soest! Iedereen van 8 tot 80 jaar kan meedoen aan de auditie op 1 juni (auditie) in Hilton Royal Parc Soesterduinen. De acht beste kandidaten treden op tijdens de wervelende finaleshow 20 juni in openluchttheater Cabrio.

Deze talentenjacht wordt georganiseerd ten behoeve van al het amateurtalent van Soest en het Soesterse publiek, van jong tot oud. Met Soest On Stage hopen de initiatiefnemers een boost te geven aan lokale, culturele activiteiten. Samen met de organisatoren willen de locaties, Hilton Royal Parc Soestduinen en Openluchttheater Cabrio, een professioneel podium bieden aan lokale amateurtalenten en stimuleren zij kruisbestuiving tussen Soesterse amateurs en professionals.

1 juni: Audities voor Soest On Stage! 
Kun jij zingen, dansen, goochelen, tappen, stand-uppen, hoelahoepen, harp spelen of heb je een ander podiumtalent en woon je in Soest? Wil jij jouw act wel eens op een podium laten zien aan een kundige jury voor enthousiast publiek? Doe dan auditie voor Soest On Stage! De vakjury bestaat uit zangeres en theatermaakster Anne van Veen, acteur en cabaretier Peter Lusse, musicalster en zanger Fred Butter en singer-songwriter Mevrouw Tamara (Tamara van Esch).

Na juryoverleg worden 's avonds de 7 beste acts bekend gemaakt. De 8e 'winnende' act wordt bepaald door het publiek middels een stemronde waarbij iedereen kan stemmen op zijn favoriete kandidaat. 
Op vrijdag 20 juni, treden vanaf 19.30 uur de 8 beste, leukste en mooiste acts op. Deze glamour showavond wordt geopend en afgesloten door de Soest On Stage band; een gelegenheidsformatie van Soester beroepsmuzikanten. De winnende acts treden afwisselend op met de professionele theatergroep Jeans, die zal schitteren met een live band. De avond wordt gepresenteerd door Peter Lusse en Kevin van den Berg.

Talentvolle Soesters tussen de 8 en 80 jaar kunnen zich van 1 mei t/m 30 mei aanmelden voor de audities via www.soestonstage.nl.
Doe je niet mee maar wil je wel de audities komen bekijken? Kaarten zijn direct aan de kassa te koop voor € 4,-.

Publieksprijs: Online stemmen! 
Na afloop van de audities kiest de vakjury de zeven beste acts. De achtste act wordt bepaald door het publiek. Na 1 juni kun je via de website stemmen op jouw favoriete act. De act met de meeste stemmen wint de Publieksprijs. Alle acts worden in aanloop naar de showavond gecoacht door lokale professionals.

20 juni: Wervelende finaleshow
Op 20 juni vindt de grote Soest On Stage showavond plaats in openluchttheater Cabrio. Vanaf 19.30 uur zullen de acht winnaars optreden tijdens een wervelende show. De avond wordt geopend en afgesloten door een speciale gelegenheidsband samengesteld uit Soester beroepsmuzikanten. Daarnaast zorgt de landelijke bekende act Jeans voor een fantastisch spektakel! Kaarten voor de showavond kosten €12,50 en zijn online verkrijgbaar via deze website.

Soest On Stage Prijs
Tijdens de finaleshow bepaalt het publiek welke act naar huis gaat met een prijs van € 100,-. Door te sms'en kan een bezoeker aan het einde van de show zijn stem uitbrengen zijn of haar favoriete act.

Aanmoedigingsprijs: Coaching en een (betaald) optreden
Eén van de acht kandidaten krijgt tijdens de showavond een aanmoedigingsprijs van de jury! Deze hoodfprijs bestaat uit een geldbedrag van € 250,- te besteden aan opleiding of coaching.

Culturele organisaties uit Soest 
Soesterse culturele scholen en verenigingen worden betrokken bij de organisatie en presenteren zich tijdens de auditiedag in een foyer van het hotel. Om de winnende acts na de audities nog extra kneepjes uit het vak bij te brengen, ontvangen zij een coaching. De kandidaten worden in aanloop naar de voorstelling bijgestaan door professionele lokale artiesten en docenten van lokale culturele organisaties.

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Projectleider:
Frank Los
(06) 51 18 83 15

Producent:
Kevin van den Berg
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl