Banner BOS

Soesterse talentenjacht

SOEST-ON-STAGE-glow2

Publieksprijs - 3 t/m 15 juni

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 20 juni

KAART-VERKOOP-glow2

31
May
2014

Morgen auditiedag in Hilton

Fred ButterZondag 1 juni is het zover. Dan is de auditiedag van Soest On Stage in Hilton Royal Parc Soestduinen. Diverse zang-, dans-, muziek- en variété-acts passeren de revue. Onze vakjury, met Fred Butter, Anne van Veen, Peter Lusse en Mevrouw Tamara, beoordeelt de acts en gaat na afloop in beraad. Zondagmiddag 17.00 uur maken zij zeven finalisten bekend. Bekijk hier de indeling van de audities!
(Lees meer voor extra informatie en een interview met de organisatie.)

Audities
Zondag staat het Hilton hotel in het teken van Soest On Stage. Eén van hun zalen, het Nassau Paviljoen, wordt omgebouwd tot een theaterruimte met een balletvloer, gordijnen en theaterverlichting. In het theater zullen vele auditanten hun act vertonen aan de jury. In drie minuten moeten zij hun beste beentje voorzetten. De juryleden geven elke act een compliment en een tip mee. "Met dit jurycommentaar en de podiumervaring hopen wij het amateurtalent in Soest een positieve impuls te geven", aldus organisator Frank Los.

Open voor publiek
De audities van Soest On Stage vinden plaats tussen 11.00 en 16.10 uur en zijn open voor publiek. Iedereen die wil komen kijken, kan zondag in Hilton een polsbandje kopen. Voor slechts € 4,00 kun je de hele dag in- en uitlopen. Daarnaast is er gelegenheid om te lunchen of koffie te drinken in het hotel. Presentator Kevin van den Berg kijkt uit naar de auditiedag: "Wij zijn als organisatie heel gelukkig met het aantal en de diversiteit van de aangemelde kandidaten. Niet eerder hebben we zoveel verschil gehad in de soort act en de leeftijd van de auditanten. Er komen artiesten in de dop met hun eigen nummers en we zien bijvoorbeeld breakdance acts, DJ's, muzikanten en een zestigjarige man met Nederlandstalige liedjes. Het is een leuk en divers programma van talent uit Soest en Soesterberg dat zeker de moeite waard is om zondag te komen bewonderen!"

Bekendmaking finalisten
Alle kandidaten zijn uitgenodigd einde van de middag weer terug te komen in de theaterzaal. Om 17.00 uur maakt de jury zeven winnende acts bekend die een plek verdienen in de finaleshow op vrijdag 20 juni.

Online stemmen
Alle audities worden gefilmd door het Soester filmbedrijf Van Doorn AV Producties en zullen vanaf 3 juni te zien zijn op deze website. Een achtste act kan door stemmen van het publiek nog een plaats krijgen in de finaleshow.

Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Tot morgen?!

Leave a comment

You are commenting as guest.


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Projectleider:
Frank Los
(06) 51 18 83 15

Producent:
Kevin van den Berg
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl