Banner BOS

Soesterse talentenjacht

SOEST-ON-STAGE-glow2

Publieksprijs - 3 t/m 15 juni

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 20 juni

KAART-VERKOOP-glow2

28
May
2014

Interview met jurylid Mevrouw Tamara

EsmeeIlsedelange.nu 3Terwijl de kandidaten zich voorbereiden voor de audities op zondag 1 juni in Hilton Royal Parc Soestduinen, bereidt ook de jury zich voor. Mevrouw Tamara, bekend van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, roept Soesterse talenten op om mee te doen.

Klik op Lees meer... voor het interview met Tamara van Esch.

Onze vakjury bestaat uit zangeres en theatermaakster Anne van Veen, musicalacteur Fred Butter, acteur en cabaretier Peter Lusse en artiest Mevrouw Tamara. Anne van Veen zal gezien haar achtergrond voornamelijk de zangaudities beoordelen. Fred Butter is het jurylid voor de categorie dans. Zijn scholing aan de Balletacademie van Nel Roos en jarenlange musicalervaring geeft een professionele kijk op de dansaudities. Peter Lusse let als allround artiest op de performance en is zeer ervaren als juryvoorzitter bij eerdere edities van de talentenjacht, zoals Hilversum On Stage en Naarden-Bussum-Muiden On Stage.

Mevrouw Tamara
De Soesterse Mevrouw Tamara (Tamara van Esch) heeft meegedaan aan het eerste seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, een talentenjacht op Nederland 3 die wordt gepresenteerd door Giel Beelen. Tamara stond in de finale. "Auditie doen voor dit tv-programma was spannend, maar ook een unieke kans om ervan te leren. Ik deed mee om meer publiek te bereiken en om muzikanten te leren kennen. En dat is gelukt. Zo speelt gitarist Anne Soldaat op mijn komende album en ontmoette ik een arrangeur die aan hetzelfde album heeft meegewerkt." Tamara zal het muzikale aanbod van jurycommentaar voorzien: "Natuurlijk let ik op kwaliteit en zuiverheid. Ik zie kunst als iets dat vanuit jezelf komt, vandaar dat ik ook let op de eigenheid van de act. De performance hoeft niet uitbundig, als het maar overkomt en het mij oprecht raakt." Tamara kijkt niet alleen naar de beste singer-songwriter van Soest: "De compositie en uitstraling zijn belangrijke aspecten waar we met de hele jury naar zullen kijken."

Tamara roept iedereen op auditie te doen: "Vooral als je het eigenlijk niet durft, raad ik je aan auditie te doen. Het is leuk om ervan te leren! Wij bieden een vertrouwde omgeving, dus graag tot zondag!"

www.mevrouw-tamara.nl

Leave a comment

You are commenting as guest.


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Projectleider:
Frank Los
(06) 51 18 83 15

Producent:
Kevin van den Berg
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl