Banner BOS

Soesterse talentenjacht

SOEST-ON-STAGE-glow2

Publieksprijs - 3 t/m 15 juni

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 20 juni

KAART-VERKOOP-glow2

22
June
2014

Feestelijke finaleshow in Cabrio

Soest on Stage - Finale  Cabrio - Ron -RON00430 2De finale van Soest On Stage zit erop! Vrijdagavond was Openluchttheater Cabrio hét podium voor onze 8 finalisten, de Soest On Stage Band en Jeans. Het publiek genoot zichtbaar van de optredens van de Soesterse podiumtalenten. Het publiek verkoos de 14-jarige zangeres Jasmijn Hendriks tot winnaar van de Soest On Stage Prijs. Afgevaardigd jurylid Anne van Veen besloot, in contact met haar mede-juryleden, dat de Aanmoedigingsprijs ging naar het muzikale duo Roos & Fee. De cheque werd overhandigd door wethouder Peter van der Torre.

In contact met de andere juryleden had Anne van Veen een moeilijke keuze, maar uiteindelijk werden Roos en Fee winnaressen van de Aanmoedigingsprijs. Zij kunnen € 250,- besteden aan coaching/lessen in Soest en krijgen een betaald optreden tijdens Soestvrijstaal.

Vol trots en plezier kijken wij als organisatie terug op Soest On Stage. Het was absoluut een uitdagend project, maar gezien het eindresultaat was en is dat het zeker waard! Vol overtuiging, vastberadenheid en enthousiasme hebben we ons sinds september ingezet voor dit grootse en succesvolle evenement. Met de zeer kwalitatieve audities, een geweldige jury, een professionele gelegenheidsband, heerlijke Soest On Stage Cakes en een grande finale is het nog leuker geworden dan verwacht! - Frank & Kevin

Foto's van de finaleshow zijn z.s.m. op de website terug te vinden.

Leave a comment

You are commenting as guest.


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Projectleider:
Frank Los
(06) 51 18 83 15

Producent:
Kevin van den Berg
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl