Banner BOS

Soesterse talentenjacht

SOEST-ON-STAGE-glow2

Publieksprijs - 3 t/m 15 juni

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 20 juni

KAART-VERKOOP-glow2

18
June
2014

De coaches van Soest On Stage

Veel dank aan alle coaches!

5. Coaching Emmie

De 8 finalisten van Soest On Stage werden afgelopen week klaargestoomd voor de wervelende finaleshow op 20 juni. Op basis van het jurycommentaar is er een match gemaakt met een professional uit Soest e.o. die de juiste coaching kon bieden.
Lees verder voor meer informatie over deze top coaches en bekijk hier de foto's!

De volgende coaches hebben een les/workshop aangeboden:

Meike van de Linde (coaching aan Jasmijn Hendriks)
www.meikezingt.nl
Meike van de Linde is een zangeres en zangcoach uit Soest en maakt optredens, geeft zangles en zangworkshops. Daarnaast is zij oprichtster van de MAVEN Vocal Group, vier gedreven zangeressen die met hun gevarieerde repertoire een lust zijn voor oor en oog!

Gaby Kaihatu (coaching aan Anne Roozeboom)
www.vocalsbygaby.nl
Gaby Kaihatu is een veelgevraagd vocaliste in Nederland, zo werkte ze mee aan jingles en tekenfilms maar ook als backingvocaliste voor o.a. Westlife, Gerard Joling en Karin Bloemen. Al geruime tijd is Gaby zangdocente verbonden aan diverse onderwijsinstellingen en met een lespraktijk aan huis in Baarn.

Maroesjka Vermolen (coaching aan Laura Overbeeke)
www.ontdekjouwstem.nl
Maroesjka Vermolen geeft sinds 2005 zangles in Amsterdam en omstreken en sinds kort vanuit Soest. Naast het coachen en geven van zangles gebruikt zij ook theatertechnieken voor tekstbeleving en presentatie om het zingen ook plezieriger te maken. Ze zingt zelf met haar band Sadsa Jazz & popmuziek en schrijft o.m. haar eigen liedjes.

Marc van Driel (coaching aan Roos & Fee)
www.theaterhuismarcvandriel.nl
Marc van Driel is theatermaker eigenaar van Theaterhuis Marc van Driel en richt zich op theateronderwijs voor jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen in de omgeving van Baarn en Soest. Het Theaterhuis organiseert producties, theatercursussen, zomertheaterweken en cursussen.

Rasarani (coaching aan Emmie Mbire en J.I.M.!)
www.samadhidancecompany.nl
Rasarani Keilman is een veelzijdig artieste; ze werkt als danseres, zangerses, choreograaf, make-up artieste, actrice, designer en schrijfster. Sinds 2006 is ze aangesloten bij het moderne dansgezelschap Samadhi Dance Company en sinds enkele jaren is ze docente en mede-eigenaar van Balletschool Marut Jorquera.

Kevin van den Berg (coaching aan Ginger Ale)
www.kevinvandenberg.nl
Kevin is naast initiatiefnemer van Soest On Stage (en de edities in Hilversum, Naarden-Bussum-Muiden en Baarn) presentator, eventmanager en pr-manager. Dit doet hij als freelancer vanuit zijn onderneming Kevin van den Berg Producties. Hij heeft theaterlessen gegeven bij Jeugdtheaterschool Marmelijn en geeft enkele workshops op het gebied van performance.

Frank Los (coaching aan DJ No'L')
www.loscreatieveproducties.nl
Naast dat Frank Los mede-organisator van Soest On Stage is, is hij een veelzijdige professional in de creatieve industrie; hij is actief als DJ/muziekproducer, audio designer, projectmanager en muziekprogrammeur voor events en festivals. Frank werkt volop vanuit zijn eenmanszaak Los Creatieve Producties.

Leave a comment

You are commenting as guest.


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Projectleider:
Frank Los
(06) 51 18 83 15

Producent:
Kevin van den Berg
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl